Regio SIlva Group

Documente strategice

  • Documentul de programare (Programul Operational Regional 2007-2013) si Documentul cadru de implementare a POR (Programul Complement) care detaliaza toate aspectele acestui program;
  • Cererea de finantare si Ghidul Solicitantului pentru proiecte in cadrul diferitelor domenii cheie de interventie ale Programului Operational Regional.
  • Rapoartele anuale ale Programului Operaţional Regional şi minutele întâlnirilor Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operaţional Regional;
  • Strategia de Asistenta Tehnica

DOCUMENTUL DE PROGRAMARE SI DOCUMENTUL CADRU DE IMPLEMENTARE

Documentul de Programare pentru Programul Operational Regional este un document strategic in care se definesc contextul, obiectivele, structura, alocarea de fonduri pe axe prioritare, organismele relevante si procedurile interne ale Programului Operational Regional. A fost negociat si agreat cu Comisia Europeana.

Documentul cadru de implementare a POR (Programul Complement) este un alt document strategic care include toate detaliile relevante pentru domeniile cheie de interventie ale POR, precum sumele alocate proiectelor, criteriile de eligibilitate pentru solicitarea finantarii, proiectele eligibile etc. Este un document care nu a fost inca aprobat de Comisia Europeana, sumarizand informatia inclusa in Documentul de Programare POR.
Planul de Comunicare pentru Programul Operaţional Regional stabileşte liniile strategice pentru măsurile de informare şi publicitate care pot asigura o bună cunoaştere, în rândul grupurilor ţintă, despre POR şi despre contribuţia Uniunii Europene la dezvoltarea României.

Descarca documentele strategice privind POR:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *